Veģetārais woks ar nūdelēm un medus mērci

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Veģetārais woks ar nūdelēm un medus mērci
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Nūdeles
     200 g
  • Tofu
     100 g
  • Medus
     4 ēdamk.
  • Ķiploks
     4 daiva (-s)
  • Sezama sēklas
     1 sauja (-s)
  • Sezama sēklu eļļa
     100 ml
  • Mandeles
     100 g
  • Sojas pupiņas
     50 g
  • Šampinjoni
     100 g
  • Puravs
      1 kāts
  • Paprika
     2 gab.
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Salāti Pak Choi
     1 bunte (-s)
  • Sāls
      pēc garšas
  • Eļļa
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nūdeles liec vārošā ūdenī vārīties, pievienojot sāli un nedaudz eļļas.

Mērcei sagriez ķiploku mazākos gabalos, tad to apcep eļļā kopā ar mandelēm. Pievieno klāt sezama sēklas, medu un sezama eļļu – visu savāra mērcē, aptuveni 5 minūtes līdz karsta.

Pupiņas nolobi un šampinjonus sagriez četrās daļās.

Papriku un puravu sagriez plānās šķēlītēs.

Uz pannas apcep sēnes un sagrieztos dārzeņus, tad pievieno pakčoju un mērci.

Visu pasautē 3 minūtes un tad pievieno sagrieztu tofu.

Pasniedzot pāri liek svaigu kinzu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti