Vistas ādu čipsi

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Vistas ādu čipsi
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Vistas ādas
      pēc garšas
  • Kūpināta paprika
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Kumīns
      pēc garšas
  • Koriandrs
      pēc garšas
  • Cepampapīrs
      pēc nepieciešamības

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vistas ādas notīri no gaļas, tad tās izklāj uz cepampapīra tā, lai tās nekur nepārklājas.

Pārber pāri ar garšvielām un liec krāsni 180 grādos (10 – 15 minūtes vai līdz kraukšķīgas).

Saistītās receptes

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti

3 marinādes gaļai

2h • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tītara šniceles tako

15min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Paipalolas anšoviem

30min • Viegli
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes