Vistas ādu čipsi

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Vistas ādu čipsi
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Vistas ādas
      pēc garšas
  • Kūpināta paprika
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Kumīns
      pēc garšas
  • Koriandrs
      pēc garšas
  • Cepampapīrs
      pēc nepieciešamības

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vistas ādas notīri no gaļas, tad tās izklāj uz cepampapīra tā, lai tās nekur nepārklājas.

Pārber pāri ar garšvielām un liec krāsni 180 grādos (10 – 15 minūtes vai līdz kraukšķīgas).

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti