Vistas ādu čipsi

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Vistas ādu čipsi
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Vistas ādas
      pēc garšas
  • Kūpināta paprika
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Kumīns
      pēc garšas
  • Koriandrs
      pēc garšas
  • Cepampapīrs
      pēc nepieciešamības

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vistas ādas notīri no gaļas, tad tās izklāj uz cepampapīra tā, lai tās nekur nepārklājas.

Pārber pāri ar garšvielām un liec krāsni 180 grādos (10 – 15 minūtes vai līdz kraukšķīgas).

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Plakanmaize ar cāļa medaljoniem

25min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Baklažāni itāļu gaumē

1h • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cāļa cepetis ar burkāniem

1h 10min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes