Vistas cepetis

  • Gatavošana 1h 40min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Rozmarīns
      2 zariņš
  • Dzērvenes
     250 g
  • Apelsīns
     1 gab.
  • Vesela vista
     1 gab.

Mērce

  • Sviests (mīksts)
     60 g
  • Balzamiko etiķis
     1 ēdamk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Rozmarīns
     2 tējk.
  • Pipari
     0.5 tējk.
  • Apelsīna miziņa
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Rimi Gardēžu vistas cepeša video recepte. Svētku vakariņas nav iedomājamas bez garda cepeša. Pagatavo sūlīgu vistas cepeti apelsīnu kažociņā.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 °C.

Bļodā sajauc visas mērces / garšaugu sviesta sastāvdaļas un ierīvē vistu.

Cepamajā pannā kārto dzērvenes un rozmarīna zariņus.

Pa virsu liek ar garšaugu sviestu ieziestu vistu.

Apelsīnu pārgriež 4 daļās.

Vistai pāri izspiež apelsīna sulu.

Apelsīna šķēlītes saliek ap vistu.

Liek cepties 45 min. 220 °C. Pēc tam samazina temperatūru līdz 180 °C un cep vēl 45 min.

Vistu pasniedz, pārlejot ar dzērveņu mērci, kas izveidojusies uz pannas.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Brusketas

15min • Viegli

3 veidu pelmeņi

15min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.