Vistas šķiņķīšu šašliks

  • Sagataves 2h 15min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Vistas šķiņķīši bez kaula un ādas
     500 g

Marinādei

  • Kečups
     100 ml
  • Sarīvēts ingvers
     1 TK
  • Sarīvēts ķiploks
     1 TK
  • Laima sula
     1 ĒK
  • Sāls
     1/2 TK
  • Olīveļļa
     1 ĒK

Salātiem

  • Burkāns
     1 gab.
  • Vidēja lieluma baltais redīss
     1 gab.
  • Cukīni bez sēklām
     1 gab.
  • Granātābola sēklas
     2 sauja
  • Olīveļļa
     2 ĒK
  • Sāls un cukurs
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez vistas šķiņķīšus šašlikam piemērotos gabalos un iemarinē tos. Atstāj uz 2 stundām marinēties.

Spraud uz iesmiem un cep uz grila līdz gatavībai vismaz 15 – 20 minūtes.

 

Sagatavo salātus. Ar speciālu rīvi sarīvē dārzeņus strēmelēs, pievieno granātābola sēklas, sāli, cukuru un eļļu. 

Sajauc un pasniedz kopā ar šašliku.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.