Vistas šķiņķīšu šašliks

  • Sagataves 2h 15min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Vistas šķiņķīši bez kaula un ādas
     500 g

Marinādei

  • Kečups
     100 ml
  • Sarīvēts ingvers
     1 TK
  • Sarīvēts ķiploks
     1 TK
  • Laima sula
     1 ĒK
  • Sāls
     1/2 TK
  • Olīveļļa
     1 ĒK

Salātiem

  • Burkāns
     1 gab.
  • Vidēja lieluma baltais redīss
     1 gab.
  • Cukīni bez sēklām
     1 gab.
  • Granātābola sēklas
     2 sauja
  • Olīveļļa
     2 ĒK
  • Sāls un cukurs
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez vistas šķiņķīšus šašlikam piemērotos gabalos un iemarinē tos. Atstāj uz 2 stundām marinēties.

Spraud uz iesmiem un cep uz grila līdz gatavībai vismaz 15 – 20 minūtes.

 

Sagatavo salātus. Ar speciālu rīvi sarīvē dārzeņus strēmelēs, pievieno granātābola sēklas, sāli, cukuru un eļļu. 

Sajauc un pasniedz kopā ar šašliku.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!