Zaķīšu banānu kūciņas

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Mīkla

  • Milti
     230 g
  • Vaniļas cukurs
     1 tējk.
  • Cepamais pulveris
     1 tējk.
  • Soda
     0.25 tējk.
  • Sāls
     0.25 tējk.
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Sviests
     115 g
  • Olas
     2 gab.
  • Banāni
     300 g

Krēms

  • Maskarpones siers
     250 g
  • Pūdercukurs
     50 g
  • Citrona sula
     1 tējk.

Dekors

  • Cukura skaidiņas
      pēc garšas
  • Zefīri
      pēc garšas
  • Šokolādes bumbiņas
      pēc garšas
  • Kokosa skaidiņas
      pēc garšas
  • Cukura sirsniņas
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Uzkarsē krāsni līdz 180 °C. 

Bļodā samaisa miltus, cukuru, vaniļas cukuru, cepamo pulveri, sodu, sāli, kanēli.

Citā bļodā sakuļ olas ar sviestu un banāniem.

Pievieno sastāvdaļas un samaisa.

Sadala mīklu formiņās un cep 20–25 min. Tad ļauj atdzist.

Tikmēr gatavo krēmu. Maskarpones sieru puto ar pūdercukuru, līdz ir vienmērīga masa.

Pievieno saldo krējumu un puto, līdz masa sastingst.

Krēmu klāj uz kūciņām un pēc tam apviļā kokosa skaidiņās.

Sāc dekorēt kūciņas. 

Paņem zefīru un pārgriez uz pusēm.

Pārgrieztās pusītes iemērc cukura skaidiņās un liec uz kūciņas.

Šokolādes bumbiņas izmanto degunam. 

Cukura sirsniņas acīm.

Līdzīgas receptes

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Meloņu sorberts

3h 30min • Viegli

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).