Sastāvdaļas
-
Zirņu mikrosalāti40 g
-
Saulespuķu mikrosalāti40 g
-
Olīveļļa augstākā labuma Extra Virgin200 ml
-
Siers Grana Padanopēc garšas
-
Ciedru rieksti40 g
-
Ķiploks1 daiva (-s)
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
-
Laima sula1 gab.
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Ja garšo klasiskais bazilika pesto, noteikti jāizmēģina arī šis.
Ķiploku nomizo. Visas sastāvdaļas liec blenderī un sablenderē, līdz izveidojas pesto mērce.