Zemesriekstu sviesta cepumi

  • Gatavošana 1h 27min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Sviests
     115 g
  • Brūnais cukurs
     70 g
  • Cukurs
     100 g
  • Vaniļas cukurs
     0.5 tējk.
  • Zemesriekstu sviests
     125 g
  • Ola
     1 gab.
  • Milti
     190 g
  • Cepamais pulveris
     0.5 tējk.
  • Sāls
     0.5 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Bļodā liek istabas temperatūrā noturētu sviestu, brūno cukuru un parasto cukuru. Masu sakuļ ar rokas mikseri.

Pievieno vaniļas cukuru, zemesriekstu sviestu un olu, turpina kult.

Atsevišķā bļodā samaisa miltus, cepamo pulveri un sāli.

Masai pievieno zemesriekstu sviesta masu un iemaisa.

Cepumu masu ietin pārtikas plēvē, izveidojot cilindra formu un uz 1 stundu liek ledusskapī.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

Cepumu masu izņem no ledusskapja un sagriež ripās, aptuveni 5 mm biezumā.

Uz cepešpannas izklāj cepamo papīru un izkārto cepumus.

Izmantojot dakšu, katram cepumam izveido režģa rakstu un liek cepties 10-12 minūtes.

Cepumiem ļauj atdzist un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).