Ābolu siera kūka ar ogām

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Ābolu siera kūka ar ogām

Sastāvdaļas

Pamatne

  • Smilšu mīkla
     230 g

Krēms

  • Krēmsiers ICA
     400 g
  • Brūnais cukurs
     150 g
  • Olas
     3 gab.
  • Āboli
     2 gabali
  • Vaniļas cukurs
     30 g
  • Kļavu sīrups
     1 ēdamk.

Dekors

  • Svaigas ogas
     300 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 °C. 

Izcep kūkas pamatni. 

Samazina cepeškrāsns temperatūru līdz 170 °C. 

Sakuļ olas ar brūno un vaniļas cukuru. 

Sajauc kopā ar svaigo, krēmīgo sieru, līdz iegūta viendabīga masa. 

Siera masu lej izceptajā pamatnē. 

Noskalo ābolus un sagriež 4 daļās, izgriež serdes. 

Šķēles sagriež plānās, garenās strēmelēs. 

No strēmelēm kārto dažādus rakstus, liekot virsū krēma masai. 

Āboliem pārlej kļavu sīrupu un liek cepties. 

Vislabāk, ja novietosi kūku cepeškrāsns apakšā. 

Cep aptuveni 50 minūtes. 

Pirms griešanas atdzesē un pasniedz ar svaigām ogām.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Kabaču banānu kūka

50min • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.