Aikāgaršo garšvielu maisījums

  • Sagataves 3min ,  Gatavošana 2min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Saberzti kaltēti ķiploki
     2 TK
  • Kaltētas timiāna lapas
     1 TK
  • Kaltēts oregano/raudene
     1 TK
  • Saberzts kaltēts sīpols
     2 TK
  • Saldās paprikas pulveris
     1/2 TK
  • Seleriju sēklas
     1/2 TK
  • Rupja maluma piparu maisījums
     1/2 TK
  • Sinepju sēklas
     1 TK
  • Saberztas kaltētas citrona miziņas
     1 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šī ir fantastiska alternatīva sāls lietošanai, garšas buķete un smarža ir vārdiem neaprakstāma. Izmēģiniet sajaukt paši savu garšvielu kokteili ar sev iemīļotākiem garšaugiem.

Es pats gatavoju divu veidu šo garšvielu maisījumus, abus turu noslēgtā traukā, lai smaržu un garšu buķete nezaudē savu aromātu.

Pirmais ir vienkārši pagatavojams, jo tas vienkārši ir jāsajauc un jālieto. Šo es saukšu par rupjā maluma Aikāgaršo garšvielu maisījumu. To parasti lietoju sautējumos, zupās un marinādēs.

Otrs būs maltais Aikāgaršo garšvielu maisījums:

Visas sastāvdaļas ievieto blenderī un samaļ pulverī.

Liek traukā ar noslēgtu vāku.

Šis garšvielu maisījums fantastiski iederēsies mērču pagatavošanā. To var pievienot jūras veltēm, gaļai, dārzeņiem un svaigiem salātiem.
 

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.