Arbūza un zemeņu sorbets

  • Gatavošana 3h 20min
  • Viegli
Arbūza un zemeņu sorbets
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Arbūzs (nomizots)
     0.25 gab.
  • Zemenes
     400 g
  • Banāns
     2 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Viegls un atsvaidzinošs deserts tiem, kuriem patīk tīra un nesamākslota garša

Sagriez arbūzu (bez sēklām) mazākos gabalos un sasaldē. Tāpat sasaldē zemenes un banānu gabaliņus.

Sorbetu gatavo, sablenderējot visas sastāvdaļas krēmīgā masā. Banāns var būt arī nesasaldēts, bet tam noteikti jābūt sastāvā, jo tas sorbetam piedod krēmīgumu un papildu saldumu. Pasniedz uzreiz.

Saistītās receptes

Ledus šokolāde

15min • Viegli

Vaniļas īriss

1h 30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Rīsu biezputra bez piena

1h • Vidēji grūti

Lapu kāpostu un parmezāna čipsi

30min • Vidēji grūti