Augļu plate ar šokolādes mērci

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Augļu plate ar šokolādes mērci
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Šokolādes mērcei

  • Tumšā šokolāde
     300 g
  • Kokosriekstu piens
     400 ml

Plate

  • Augļi un ogas pēc izvēles (vīnogas, zemenes, arbūzs, kivi, mango u. c.)
     1 kg

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Augļu plate ar šokolādes mērci

Pagatavo šokolādes mērci: šokolādi sadrupini mazos gabaliņos un liec bļodā.

Uzvāri kokospienu un pārlej pāri šokolādei.

Kārtīgi samaisi un atstāj, lai atdziest.

Augļus un ogas sagriez palielos gabalos un pasniedz svaigus.

Līdzīgas receptes

Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Olu krēms ar ogām

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā panna cotta

20min • Viegli