Augļu plate ar šokolādes mērci

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Augļu plate ar šokolādes mērci
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Šokolādes mērcei

  • Tumšā šokolāde
     300 g
  • Kokosriekstu piens
     400 ml

Plate

  • Augļi un ogas pēc izvēles (vīnogas, zemenes, arbūzs, kivi, mango u. c.)
     1 kg

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo šokolādes mērci: šokolādi sadrupini mazos gabaliņos un liec bļodā.
Uzvāri kokospienu un pārlej pāri šokolādei.
Kārtīgi samaisi un atstāj, lai atdziest.
Augļus un ogas sagriez palielos gabalos un pasniedz svaigus.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Bezē deserts ar ogām

35min • Viegli

Ogu tiramisu

1h • Vidēji grūti

Plūmju galette ar vaniļas saldējumu

1h 15min • Vidēji grūti