Augļu plate ar šokolādes mērci

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Augļu plate ar šokolādes mērci
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Šokolādes mērcei

  • Tumšā šokolāde
     300 g
  • Kokosriekstu piens
     400 ml

Plate

  • Augļi un ogas pēc izvēles (vīnogas, zemenes, arbūzs, kivi, mango u. c.)
     1 kg

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Augļu plate ar šokolādes mērci

Pagatavo šokolādes mērci: šokolādi sadrupini mazos gabaliņos un liec bļodā.
Uzvāri kokospienu un pārlej pāri šokolādei.
Kārtīgi samaisi un atstāj, lai atdziest.
Augļus un ogas sagriez palielos gabalos un pasniedz svaigus.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli