Augļu plate ar šokolādes mērci

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Augļu plate ar šokolādes mērci
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Šokolādes mērcei

  • Tumšā šokolāde
     300 g
  • Kokosriekstu piens
     400 ml

Plate

  • Augļi un ogas pēc izvēles (vīnogas, zemenes, arbūzs, kivi, mango u. c.)
     1 kg

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo šokolādes mērci: šokolādi sadrupini mazos gabaliņos un liec bļodā.
Uzvāri kokospienu un pārlej pāri šokolādei.
Kārtīgi samaisi un atstāj, lai atdziest.
Augļus un ogas sagriez palielos gabalos un pasniedz svaigus.

Saistītās receptes

Rabarberu plātsmaize

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli

Zemeņu čia pudiņš

15min • Viegli

Krēmšnite

1h 10min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.