Sastāvdaļas
-
Auzu pārslas Dobele400 g
-
Mandeles Rimi (drupinātas)50 g
-
Mandeles50 g
-
Lazdu rieksti I Love Eco100 g
-
Indijas rieksti I Love Eco100 g
-
Valrieksti I Love Eco100 g
-
Linsēklas Rimi50 g
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 14 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pasniedz ar rīsu dzērienu, vājpienu, sulu vai jogurtu.
Riekstus samal blenderī nedaudz smalkāk - drumstalās nevis pulverī.
Sajauc kopā ar drupinātām mandelēm un auzu pārslām.
Izklāj musli uz cepamās pannas un liec cepeškrāsnī grauzdēt 180 grādos, ik pa 5 minūtēm apmaisot. Tā vismaz 3 reizes.
Atdzesē, pievieno linsēklas un pildi noslēgtā traukā.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize