Auzu pārslu un riekstu musli

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Auzu pārslu un riekstu musli
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Auzu pārslas Dobele
     400 g
  • Mandeles Rimi (drupinātas)
     50 g
  • Mandeles
     50 g
  • Lazdu rieksti I Love Eco
     100 g
  • Indijas rieksti I Love Eco
     100 g
  • Valrieksti I Love Eco
     100 g
  • Linsēklas Rimi
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 14 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pasniedz ar rīsu dzērienu, vājpienu, sulu vai jogurtu.

Riekstus samal blenderī nedaudz smalkāk - drumstalās nevis pulverī.

Sajauc kopā ar drupinātām mandelēm un auzu pārslām.

Izklāj musli uz cepamās pannas un liec cepeškrāsnī grauzdēt 180 grādos, ik pa 5 minūtēm apmaisot. Tā vismaz 3 reizes. 

Atdzesē, pievieno linsēklas un pildi noslēgtā traukā.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Pildītās spinātu pankūkas

25min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Omlete ar sparģeļiem

20min • Viegli
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes