Baltās šokolādes braunijs ar āboliem

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Baltās šokolādes braunijs ar āboliem
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Olas
     3 gab.
  • Mandeļu milti
     30 g
  • Kviešu milti
     90 g
  • Baltā šokolāde
     200 g
  • Sviests
     140 g
  • Brūnais cukurs
     50 g
  • Pekanrieksti
     40 g
  • Pistācijas (var nedaudz sasmalcināt)
     30 g
  • Kaltētas dzērvenes
     30 g
  • Cepamais pulveris
     7 g
  • Vaniļas pasta
     1 tējk.
  • Vidēji lieli nomizoti āboli
     2 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Baltās šokolādes braunijs ar āboliem

Ābolus sagriez mazos kubiņos.
Olas saputo ar cukuru.
Ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu, pievieno olām, iemaisi miltus, cepamo pulveri, vaniļas pastu, ābolus, riekstus, dzērvenes.
Lej iepriekš sagatavotā formā un cep 30 minūtes 175 grādos.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Kūka pannā

30min • Viegli

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Kabaču banānu kūka

50min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).