Baltās šokolādes muss ar musli un ievārījumu

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Baltās šokolādes muss ar musli un ievārījumu
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Zīda tofu
     340 g
  • Vegāniskā baltā šokolāde
     100 g
  • Zeltainais kļavu sīrups
     2 ēdamk.
  • Musli ar ogām ICA
     4 ēdamk.
  • Zemeņu ievārījums bez cukura ICA
     2 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Salauz šokolādes tāfelīti mazākos gabalos un liec bļodā.
Bļodu liec uz katliņa ar siltu ūdeni, lai šokolāde izkūst.
Noliec šokolādi malā, kur tā atdzisīs līdz istabas temperatūrai.
Liec tofu un kļavu sīrupu blenderī un blendē, līdz izveidojas krēmīga masa.
Pakāpeniski pievieno izkausēto šokolādi un sablendē.
Liec masu ledusskapī vismaz uz stundu.
Pasniedz ar musli un zemeņu ievārījumu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ziemassvētku fondants

35min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli