Bezē kūka ar apelsīniem

  • Gatavošana 2h
  • Vidēji grūti
Bezē kūka ar apelsīniem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Kūka

  • Olas baltumi (vai 6 olu baltumi)
     220 g
  • Pūdercukurs
     300 g
  • Ogu etiķis
     2 ēdamk.
  • Kukurūzas ciete
     2 ēdamk.

Krēms

  • Kukurūzas ciete
     2 ēdamk.
  • Olas dzeltenumi
     6 gab.
  • Cukurs
     120 g
  • Piens 3.5%
     250 ml
  • Krēmsiers ICA
     300 g
  • Filēti apelsīni dekorācijai
     4 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 150 grādiem ventilatora režīmā.

Ar mikseri maksimālā ātrumā sakul olas baltumus, lēnām pievienojot pūdercukuru.

Jāputo vismaz 10 minūtes. Izmantojot koka vai konditorejas lāpstiņu, iecilā cieti, tad etiķi. Izveido kūkas formu, liec uz cepamā papīra.

Samazini cepeškrāsns temperatūru līdz 110 grādiem un cep kūku 1 stundu 50 minūtes. Atdzesē.

Tikmēr pagatavo krēmu. Olu dzeltenumus ar cukuru, cieti un pienu sildi ūdens peldē, līdz krēms sabiezē. Atdzesē. Saputo, pievienojot krēmsieru. Dekorē ar apelsīna filejām.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Kūka pannā

30min • Viegli

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Kabaču banānu kūka

50min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).