Bircher musli

  • Gatavošana 12h 10min
  • Viegli
Bircher musli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu auzu pārslas
     150 g
  • Dabiska ābolu sula
     200 ml
  • Apelsīna miziņa (smalki sarīvēta)
     0.25 gab.
  • Ķirbju sēklas
     40 g
  • Linsēklas
     20 g
  • Rīvēts ābols
     200 g
  • Aprikozes
     40 g
  • Medus
      pēc garšas
  • Jogurts bez piedevām
     150 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ja ēdīsi brokastīs, jau iepriekšējā vakarā bļodā sajauc visas musli sastāvdaļas, izņemot jogurtu.

Pārvelc bļodu ar pārtikas plēvi un liec ledusskapī.

 

No rīta samaisi ar jogurtu un pasniedz, pēc izvēles uzlejot medu. 

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Spāņu omlete latviešu stilā

3h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Lasis ar makaroniem Ellas gaumē

30min • Vidēji grūti