Sastāvdaļas
-
Pilngraudu auzu pārslas150 g
-
Dabiska ābolu sula200 ml
-
Apelsīna miziņa (smalki sarīvēta)0.25 gabali
-
Ķirbju sēklas40 g
-
Linsēklas20 g
-
Rīvēts ābols200 g
-
Aprikozes40 g
-
Meduspēc garšas
-
Jogurts bez piedevām150 g
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Ja ēdīsi brokastīs, jau iepriekšējā vakarā bļodā sajauc visas musli sastāvdaļas, izņemot jogurtu.
Pārvelc bļodu ar pārtikas plēvi un liec ledusskapī.
No rīta samaisi ar jogurtu un pasniedz, pēc izvēles uzlejot medu.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize