Bircher musli

  • Gatavošana 12h 10min
  • Viegli
Bircher musli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu auzu pārslas
     150 g
  • Dabiska ābolu sula
     200 ml
  • Apelsīna miziņa (smalki sarīvēta)
     0.25 gab.
  • Ķirbju sēklas
     40 g
  • Linsēklas
     20 g
  • Rīvēts ābols
     200 g
  • Aprikozes
     40 g
  • Medus
      pēc garšas
  • Jogurts bez piedevām
     150 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ja ēdīsi brokastīs, jau iepriekšējā vakarā bļodā sajauc visas musli sastāvdaļas, izņemot jogurtu.

Pārvelc bļodu ar pārtikas plēvi un liec ledusskapī.

 

No rīta samaisi ar jogurtu un pasniedz, pēc izvēles uzlejot medu. 

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes