Cepti banāni ar biezpienu un granolu

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Cepti banāni ar biezpienu un granolu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Banāni
     4 gabali
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     2 ēdamk.
  • Graudainais biezpiens (3%)
     300 g
  • Granola
     4 ēdamk.
  • Kļavu sīrups
     2 ēdamk.
  • Piparmētra
      10 lapiņas
  • Kanēlis
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Banānus nomizo un pārgriez gareniski uz pusēm.

Sakarsē pannu, pievieno eļļu un apcep tajā banānus no abām pusēm.

 

Pasniedz siltus ar biezpienu un granolu. 

Izteiksmīgākai garšai pārkaisi kanēli, pārlej ar kļavu sīrupu un pievieno piparmētras lapiņas.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti