Cepti banāni ar biezpienu un granolu

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Cepti banāni ar biezpienu un granolu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Banāni
     4 gabali
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     2 ēdamk.
  • Graudainais biezpiens (3%)
     300 g
  • Granola
     4 ēdamk.
  • Kļavu sīrups
     2 ēdamk.
  • Piparmētra
      10 lapiņas
  • Kanēlis
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Banānus nomizo un pārgriez gareniski uz pusēm.

Sakarsē pannu, pievieno eļļu un apcep tajā banānus no abām pusēm.

 

Pasniedz siltus ar biezpienu un granolu. 

Izteiksmīgākai garšai pārkaisi kanēli, pārlej ar kļavu sīrupu un pievieno piparmētras lapiņas.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Spāņu omlete latviešu stilā

3h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti