Cepti banāni ar biezpienu un granolu

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Cepti banāni ar biezpienu un granolu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Banāni
     4 gabali
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     2 Ēdamkarote
  • Graudainais biezpiens (3%)
     300 g
  • Granola
     4 Ēdamkarote
  • Kļavu sīrups
     2 Ēdamkarote
  • Piparmētra
      10 lapiņas
  • Kanēlis
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Banānus nomizo un pārgriez gareniski uz pusēm.

Sakarsē pannu, pievieno eļļu un apcep tajā banānus no abām pusēm.

 

Pasniedz siltus ar biezpienu un granolu. 

Izteiksmīgākai garšai pārkaisi kanēli, pārlej ar kļavu sīrupu un pievieno piparmētras lapiņas.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Cafe con miel

5min • Viegli
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Lavandas medus aukstā latte

8h • Vidēji grūti

Pildītās spinātu pankūkas

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Omlete ar sparģeļiem

20min • Viegli