Ceptu burkānu un kvinojas salāti

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Ceptu burkānu un kvinojas salāti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Mini burkāniņi
      10 gab.
  • Vārīta kvinoja
     100 g
  • Sparģeļi
     100 g
  • Loki
     1 bunte (-s)

Mērce

  • Grauzdētu sezama sēklu eļļa
     4 ēdamk.
  • Ķiploks (smalki sarīvēts)
     1 daiva (-s)
  • Sezama sēklas
     2 ēdamk.
  • Malts kumīns
     1 tējk.
  • Malts koriandrs
     1 tējk.
  • Čili pulveris
     0.5 tējk.
  • Miso pasta
     3 tējk.
  • Cukurs
     1 tējk.
  • Laima sula
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Ceptu burkānu un kvinojas salāti

Burkānus nedaudz apsmērē ar eļļu un cep cepeškrāsnī 180 grādos 10 minūtes, līdz tie ir mīksti, bet vēl ar kraukšķi.
Sparģeļus nomizo un sagriez mazākos gabalos.
Visas mērces sastāvdaļas sajauc kopā un kārtīgi samaisi.
Visas salātu sastāvdaļas sajauc kopā un pasniedz ar mērci.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Brusketas

15min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Kimči

72h • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).