Ceptu burkānu un kvinojas salāti

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Ceptu burkānu un kvinojas salāti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Mini burkāniņi
      10 gab.
  • Vārīta kvinoja
     100 g
  • Sparģeļi
     100 g
  • Loki
     1 bunte (-s)

Mērce

  • Grauzdētu sezama sēklu eļļa
     4 ēdamk.
  • Ķiploks (smalki sarīvēts)
     1 daiva (-s)
  • Sezama sēklas
     2 ēdamk.
  • Malts kumīns
     1 tējk.
  • Malts koriandrs
     1 tējk.
  • Čili pulveris
     0.5 tējk.
  • Miso pasta
     3 tējk.
  • Cukurs
     1 tējk.
  • Laima sula
     1 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ceptu burkānu un kvinojas salāti

Burkānus nedaudz apsmērē ar eļļu un cep cepeškrāsnī 180 grādos 10 minūtes, līdz tie ir mīksti, bet vēl ar kraukšķi.
Sparģeļus nomizo un sagriez mazākos gabalos.
Visas mērces sastāvdaļas sajauc kopā un kārtīgi samaisi.
Visas salātu sastāvdaļas sajauc kopā un pasniedz ar mērci.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes