Ceptu burkānu un kvinojas salāti

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Ceptu burkānu un kvinojas salāti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Mini burkāniņi
      10 gab.
  • Vārīta kvinoja
     100 g
  • Sparģeļi
     100 g
  • Loki
     1 bunte (-s)

Mērce

  • Grauzdētu sezama sēklu eļļa
     4 ēdamk.
  • Ķiploks (smalki sarīvēts)
     1 daiva (-s)
  • Sezama sēklas
     2 ēdamk.
  • Malts kumīns
     1 tējk.
  • Malts koriandrs
     1 tējk.
  • Čili pulveris
     0.5 tējk.
  • Miso pasta
     3 tējk.
  • Cukurs
     1 tējk.
  • Laima sula
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Burkānus nedaudz apsmērē ar eļļu un cep cepeškrāsnī 180 grādos 10 minūtes, līdz tie ir mīksti, bet vēl ar kraukšķi.
Sparģeļus nomizo un sagriez mazākos gabalos.
Visas mērces sastāvdaļas sajauc kopā un kārtīgi samaisi.
Visas salātu sastāvdaļas sajauc kopā un pasniedz ar mērci.

Saistītās receptes

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Kimči

72h • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Zaļo zirnīšu krēms

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Vegāniskā korma

2h • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.