Cepumu kūka ar zemenēm

  • Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Cepumi Selga
     360 g
  • Biezpiens
     700 g
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Cukurs
     200 g
  • Vaniļas cukurs
     1 tējk.
  • Zemenes
     1 kg
  • Piparmētra
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepumu kūka ar zemenēm

Saldo krējumu saputo kopā ar cukuru, vaniļas cukuru un biezpienu.
Cepumus kārto traukā, pa virsu liec biezpiena masu un sagrieztas zemenes.
Tā atkārto 3 kārtas.
Kūku uz vairākām stundām vai labāk uz visu nakti liec ledusskapī.
Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām piparmētru lapiņām.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Ziemassvētku Pavlovas egle

2h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Siera kūka ar ķiršiem

1h 20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes