Cepumu kūka ar zemenēm

  • Gatavošana 30min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Cepumi Selga
     360 g
  • Biezpiens
     700 g
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Cukurs
     200 g
  • Vaniļas cukurs
     1 tējk.
  • Zemenes
     1 kg
  • Piparmētra
      dekorēšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepumu kūka ar zemenēm

Saldo krējumu saputo kopā ar cukuru, vaniļas cukuru un biezpienu.
Cepumus kārto traukā, pa virsu liec biezpiena masu un sagrieztas zemenes.
Tā atkārto 3 kārtas.
Kūku uz vairākām stundām vai labāk uz visu nakti liec ledusskapī.
Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām piparmētru lapiņām.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Biezpiena Pasha

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaķmaizītes

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kanēļburkāni

45min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Ananasu kūka

1h • Vidēji grūti