Citrusa siera kūkas muss

  • Gatavošana 1h 20min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Cepumi Selga
     180 g
  • Krēmsiers
     350 g
  • Pūdercukurs
     175 g
  • Citrona sula
     1 gabali
  • Sāls
     1 Šķipsniņa
  • Saldais krējums
     350 g
  • Vaniļas cukurs
     1 Tējkarotes
  • Citrona šķēlītes
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā liek krēmsieru un sakuļ, līdz tas kļūst gaisīgs. Pievieno 125 g pūdercukuru, citrona sulu, šķipsniņu sāls un visu sakuļ.
Atsevišķi saputo 250 ml saldo krējumu un iemaisa krēmsiera masā. Masu liek ledusskapī atdzist vismaz 1 h vai uz visu nakti. Cepumus sasmalcina un sadala četros trauciņos, daļu atstājot dekorēšanai.
Pa virsu liek krējuma siera maisījumu.
Saputo 100 ml saldo krējumu ar 50 g pūdercukura un 1 tējk.vaniļas cukura. Dekorē ar saputoto putukrējumu, sasmalcinātiem cepumiem un citrona miziņām.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Signes tiramisu

4h 15min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kārtainā siera krēma kūka

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti

Banānu rolli

15min • Viegli

Eklēri

1h 50min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti