Citrusa siera kūkas muss

  • Gatavošana 1h 20min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Cepumi Selga
     180 g
  • Krēmsiers
     350 g
  • Pūdercukurs
     175 g
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Saldais krējums
     350 g
  • Vaniļas cukurs
     1 tējk.
  • Citrona šķēlītes
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā liek krēmsieru un sakuļ, līdz tas kļūst gaisīgs. Pievieno 125 g pūdercukuru, citrona sulu, šķipsniņu sāls un visu sakuļ.
Atsevišķi saputo 250 ml saldo krējumu un iemaisa krēmsiera masā. Masu liek ledusskapī atdzist vismaz 1 h vai uz visu nakti. Cepumus sasmalcina un sadala četros trauciņos, daļu atstājot dekorēšanai.
Pa virsu liek krējuma siera maisījumu.
Saputo 100 ml saldo krējumu ar 50 g pūdercukura un 1 tējk.vaniļas cukura. Dekorē ar saputoto putukrējumu, sasmalcinātiem cepumiem un citrona miziņām.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti

Ogu tiramisu

1h • Vidēji grūti

Ķiršu želejas kūka

45min • Vidēji grūti