Sastāvdaļas
Granola
-
Musli I Love Eco vai auzu pārslas500 g
-
Kļavu sīrups250 g
-
Vīnogu kauliņu eļļa vai ghi sviests (izkausēts)30 ml
-
Pekanrieksti200 g
-
Mandeles250 g
Pasniegšanai
-
Bezpiedevu jogurts, piens vai augu pienspēc garšas
-
Mellenes1 sauja (-s)
-
Mangopāris gabaliņi
-
Greipfrūtspāris šķēles
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Granola ar pekanriekstiem, mandelēm un cidonijām vai ko tādu ar jogurtu un apelsīnu.
Sakarsē krāsni 140 grādus karstu. Izklāj pannu ar cepamo papīru.
Bļodā sajauc visas sastāvdaļas, lai ir pilnībā pārklājušās. Ieber pannā, pilnībā izlīdzini un liec krāsnī uz 40 minūtēm. Tad pagriez karstumu uz 180 grādiem un atstāj krāsnī uz vēl 20 minūtēm. Izņem ārā un neaiztiekot ļauj pilnībā atdzist.
Pasniedz bļodā liekot jogurtu, granolu, ogas un augļus.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize