Gaspačo

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Gaspačo
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Gurķis (nomizots, bez sēklām)
     0.5 gab.
  • Dzeltena paprika
     2 gab.
  • Dzeltenie tomāti
     700 g
  • Šalotes sīpols
     1 gab.
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Baltvīna etiķis
     2 ēdamk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Cukurs vai 1 vesels mango
      pēc garšas
  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Grauzdētas maizes gabaliņi
     2 sauja (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez papriku un tomātus mazākos gabaliņos.
Sagrauzdē krāsnī vai tosterī pāris šķēles baltmaizes.
Sagrieztos paprikas un tomātu gabaliņus kopā ar maizi un atlikušajām sastāvdaļām liec blenderī. Sablendē līdz vēlamajai konsistencei.
Pasniedz ar grilētu maizi.

Saistītās receptes

Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Parmezāna kartupeļi

30min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Picas astoņkāji

40min • Viegli