Gogelmogels ar ogām

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Gogelmogels ar ogām
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Olas dzeltenumi
     5 gab.
  • Pūdercukurs
     2 ēdamk.
  • Dažādas ogas
     240 g
  • Cukurs
     1 ēdamk.
  • Citrona sula
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Olu dzeltenumiem pievieno pūdercukuru un puto ar rokas mikseri, līdz iegūsti gaisīgu krēmu.
Ogām pārber cukuru, pielej citrona sulu un izmaisi, lai veidojas sīrups.
Pasniedz kopā ar ogām.

Saistītās receptes

Karaliskie ogu salāti

20min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Bezē deserts ar ogām

35min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes