Grilētas paprikas salāti

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Paprika
     300 g
  • Čili pipari
      1-2 gab.
  • Baklažāns
     1 gabali
  • Ķiploks
     1 gabali
  • Olīvas
     215 g
  • Saulē kaltēti tomāti
     135 g
  • Siers Džiugas
     50 g
  • Seleriju kāti
     2 gabali
  • Pētersīļi
     1 bunte (-s)
  • Ciedru rieksti
     20 g
  • Parmezāna siers
     15 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pārgriež paprikas uz pusēm.

Sajauc ar pārējiem dārzeņiem.

Uzkaisa piparus.

Pārlaista ar laima sulu.

Pievieno piparus pēc garšas.

Liek grilēties.

Dārzeņus pa vienam ņem nost un liek katlā ar vāku vai traukā ar foliju.

Dārzeņus izņem no katla (vai trauka), sagriež mazākos gabalos, pievieno pētersīļus, saulē kaltētos tomātus un olīvas.

Pārkaisa ar ciedru riekstiem (20 g) un sieru.
 

Iesakām pasniegt ar grisīni vai likt uz grauzdētas maizes, vai izmantot kā piedevu pie gaļas ēdieniem.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Grieķu jogurta mērce

2h 10min • Viegli
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Dārzeņu iesmiņi ar tofu

12h • Vidēji grūti