Grilētas paprikas salāti

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Paprika
     300 g
  • Čili pipari
      1-2 gab.
  • Baklažāns
     1 gabali
  • Ķiploks
     1 gabali
  • Olīvas
     215 g
  • Saulē kaltēti tomāti
     135 g
  • Siers Džiugas
     50 g
  • Seleriju kāti
     2 gabali
  • Pētersīļi
     1 bunte (-s)
  • Ciedru rieksti
     20 g
  • Parmezāna siers
     15 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pārgriež paprikas uz pusēm.

Sajauc ar pārējiem dārzeņiem.

Uzkaisa piparus.

Pārlaista ar laima sulu.

Pievieno piparus pēc garšas.

Liek grilēties.

Dārzeņus pa vienam ņem nost un liek katlā ar vāku vai traukā ar foliju.

Dārzeņus izņem no katla (vai trauka), sagriež mazākos gabalos, pievieno pētersīļus, saulē kaltētos tomātus un olīvas.

Pārkaisa ar ciedru riekstiem (20 g) un sieru.
 

Iesakām pasniegt ar grisīni vai likt uz grauzdētas maizes, vai izmantot kā piedevu pie gaļas ēdieniem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes