Grilēti ananasu gredzeni

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Grilēti ananasu gredzeni
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Neliels ananass
     1 gab.
  • Brūnais cukurs
     2 ēdamk.
  • Citronskābe
     0.5 tējk.
  • Olīveļļa
     1 tējk.

Pasniegšanai

  • Saldējuma bumbiņas
     2 gab.
  • Cidoniju sīrups (vai cits pēc izvēles)
     2 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Grilēti ananasu gredzeni – saldi, sulīgi un viegli karamelizēti. Lielisks vasaras deserts!🍍

Ananasu nomizo, rūpīgi izgriez visus mizas melnumus un izņem vidējo serdi.

Cukuru sajauc ar citronskābi, ananasu sagriez ripās un apbārsti ar sagatavoto cukura maisījumu.

Ripiņas liek uz karstām grila restēm un cep no abām pusēm, līdz tās kļūst karamelizētas.

Pasniedz siltas ar aukstu saldējumu un saldskābu cidoniju sīrupu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Bezē kūka ar grilētām aprikozēm

2h 30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķiršu galete

2min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes