Grilēti avokado ar turku zirņu salātiem

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Grilēti avokado ar turku zirņu salātiem
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Avokado
     2 gabali
  • Vārīti turku zirņi
     400 g
  • Majonēze 4 sezonu Spilva
     2 ēdamk.
  • Svaigs garais gurķis
     0.5 gabali
  • Selerijas kāts
      1 gab.
  • Šalotes sīpols
     0.5 gab.
  • Dilles
     1 bunte (-s)
  • Pilngraudu sinepes
     2 tējk.
  • Čili pārslas
     1 šķipsniņa (-s)
  • Citrona sula
     0.5 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nelielā bļodā liec turku zirņus.
Pievieno majonēzi un visu nedaudz saspaidi ar dakšiņu neviendabīgā masā.
Cik vien smalki iespējams, sakapā gurķi, selerijas kātu, sīpolu un dilles un pievieno turku zirņu masai.
Liec klāt sāli, čili pārslas, citrona sulu un sinepes.
Visu kārtīgi samaisi un pagaršo, pievieno vēl garšvielas, ja nepieciešams.
Avokado pārgriez gareniski uz pusēm un izņem kauliņu.
Iezied avokado ar nelielu daudzumu olīveļļas, uzber sāli un piparus.
Avokado cep uz grila ar iekšpusi uz leju, līdz tiem iedeg melnas svītras un tie ir caursildījušies (aptuveni 5 minūtes).
Pasniedz pildītus ar salātiem.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes