Ingvera piparkūkas

  • Gatavošana 3h
  • Vidēji grūti
Ingvera piparkūkas
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Cukurs
     100 g
  • Zeltainais sīrups
     120 g
  • Rafinēti kokosa tauki
     65 g
  • Sojas piens
     50 g
  • Milti
     250 g
  • Cepamais pulveris
     1 tējk.
  • Malts ingvers
     1 tējk.
  • Malts kanēlis
     1 šķipsniņa (-s)
  • Maltas krustnagliņas
     1 šķipsniņa (-s)
  • Malts muskatrieksts
     1 šķipsniņa (-s)
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Melnie pipari
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi Gardēžu ingvera piparkūku recepte. Pagatavo gardas un pikantas piparkūkas kopā ar Edgaru Sanderu.

Katliņā liec cukuru, sīrupu, pienu un kokosa taukus.

Uzsildi uz mazas uguns un maisi, līdz cukurs izšķīdis.

Ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai.

Bļodā liec miltus, garšvielas, cepamo pulveri un pievieno cukura-kokosa tauku masu.

Visu kārtīgi samaisi, līdz izveidojas mīkla.

To liec ledusskapī uz 2 stundām.

Pēc tam izrullē mīklu aptuveni 4 mm biezumā, izspied vēlamās formiņas un liec cepties 200 grādos uz 5–6 minūtēm.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Krēmšnite

1h 10min • Vidēji grūti

Rabarberu plātsmaize

1h • Vidēji grūti

Zemeņu čia pudiņš

15min • Viegli

Burkānu mafini

30min • Vidēji grūti

Lieldienu siera kūka

1h 15min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.