Ingvera piparkūkas

  • Gatavošana 3h
  • Vidēji grūti
Ingvera piparkūkas
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Cukurs
     100 g
  • Zeltainais sīrups
     120 g
  • Rafinēti kokosa tauki
     65 g
  • Sojas piens
     50 g
  • Milti
     250 g
  • Cepamais pulveris
     1 Tējkarotes
  • Malts ingvers
     1 Tējkarotes
  • Malts kanēlis
     1 Šķipsniņa
  • Maltas krustnagliņas
     1 Šķipsniņa
  • Malts muskatrieksts
     1 Šķipsniņa
  • Sāls
     1 Šķipsniņa
  • Melnie pipari
     1 Šķipsniņa

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katliņā liec cukuru, sīrupu, pienu un kokosa taukus.

Uzsildi uz mazas uguns un maisi, līdz cukurs izšķīdis.

Ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai.

Bļodā liec miltus, garšvielas, cepamo pulveri un pievieno cukura-kokosa tauku masu.

Visu kārtīgi samaisi, līdz izveidojas mīkla.

To liec ledusskapī uz 2 stundām.

Pēc tam izrullē mīklu aptuveni 4 mm biezumā, izspied vēlamās formiņas un liec cepties 200 grādos uz 5–6 minūtēm.

Saistītās receptes

Citrusa siera kūkas muss

1h 20min • Vidēji grūti

Šokolādes alus kūka

1h 15min • Vidēji grūti

Kārtainā krēma kūka

1h 10min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes