Ingvera piparkūkas

  • Gatavošana 3h
  • Vidēji grūti
Ingvera piparkūkas
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Cukurs
     100 g
  • Zeltainais sīrups
     120 g
  • Rafinēti kokosa tauki
     65 g
  • Sojas piens
     50 g
  • Milti
     250 g
  • Cepamais pulveris
     1 tējk.
  • Malts ingvers
     1 tējk.
  • Malts kanēlis
     1 šķipsniņa (-s)
  • Maltas krustnagliņas
     1 šķipsniņa (-s)
  • Malts muskatrieksts
     1 šķipsniņa (-s)
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Melnie pipari
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katliņā liec cukuru, sīrupu, pienu un kokosa taukus.

Uzsildi uz mazas uguns un maisi, līdz cukurs izšķīdis.

Ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai.

Bļodā liec miltus, garšvielas, cepamo pulveri un pievieno cukura-kokosa tauku masu.

Visu kārtīgi samaisi, līdz izveidojas mīkla.

To liec ledusskapī uz 2 stundām.

Pēc tam izrullē mīklu aptuveni 4 mm biezumā, izspied vēlamās formiņas un liec cepties 200 grādos uz 5–6 minūtēm.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti