Karstais braunijs ar braunija saldējumu

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Karstais braunijs ar braunija saldējumu
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Tumšā šokolāde
     175 g
  • Sviests
     125 g
  • Olas
     2 gab.
  • Brūnais cukurs
     70 g
  • Amaranta milti
     50 g
  • Mandeļu milti
     50 g
  • Cepamais pulveris
     2 tējk.
  • Vaniļas cukurs
     2 tējk.
  • Braunija saldējums
      6 bumbiņas
  • Rīvēta šokolāde
      dekoram
  • Avenes
      dekoram

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Izkausē ūdens peldē šokolādi un sviestu.
Saputo olas ar cukuru, pievieno šokolādi, miltus, cepamo pulveri un vaniļas cukuru.

Visu samaisi kopā.

Cep ietaukotā formā iepriekš sakarsētā krāsnī 170 grādos aptuveni 15–20 minūtes
Pasniedz karstu ar saldējumu, avenēm un rīvētu šokolādi.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes