Sastāvdaļas
-
Tumšā šokolāde175 g
-
Sviests125 g
-
Olas2 gab.
-
Brūnais cukurs70 g
-
Amaranta milti50 g
-
Mandeļu milti50 g
-
Cepamais pulveris2 tējk.
-
Vaniļas cukurs2 tējk.
-
Braunija saldējums6 bumbiņas
-
Rīvēta šokolādedekoram
-
Avenesdekoram
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Izkausē ūdens peldē šokolādi un sviestu.
Saputo olas ar cukuru, pievieno šokolādi, miltus, cepamo pulveri un vaniļas cukuru.
Visu samaisi kopā.