Kārtainā siera krēma kūka

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Kārtainā siera krēma kūka
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Kārtainā sviesta mīkla Selection by Rimi
     200 g
  • Cepamais papīrs
      2 loksnes
  • Siers Mascarpone
     400 g
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Pūdercukurs
     120 g
  • Laima sula
     0.75 gab.
  • Mellenes
     100 g
  • Nogatavināts mango
     0.5 gab.
  • Zemenes
      4 gab.
  • Pasifloras auglis
     1 gab.
  • Svaiga piparmētra
      10 lapiņas
  • Kļavu sīrups
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
Kārtainās mīklas loksnes liec starp divām cepampapīra lapām un liec cepties zem viegla sloga, lai cepoties tās nepaceltos.
Cep 18–22 minūtes, tad atdzesē.
Izceptās mīklas plāksnes vari atstāt viena garuma formā vai uzreiz sadalīt četrās vienādās daļās, veidojot porciju kūkas.
Lielā bļodā liec maskarpones sieru ar pūdercukuru un saldo krējumu.
Sakul ar mikseri krēmā.
Pievieno laima sulu pēc garšas.
Krēmu liec konditorejas maisā.
Veido kūku, izspiežot krēmu uz ceptajām mīklas plāksnēm.
Vienu plāksni ar krēmu liec virsū otrai un dekorē ar ogām, pasiflores sēklām un mango.
Svaigumam pievieno piparmētru lapiņas, bet saldumam pārlej ar kļavu sīrupu.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti

Ogu tiramisu

1h • Vidēji grūti

Ķiršu želejas kūka

45min • Vidēji grūti