Ķirbju debesmanna

  • Gatavošana 40min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Ķirbis
     500 g
  • Ūdens
     400 ml
  • Cukurs
     120 g
  • Citrons
     1 gabali
  • Manna
     120 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vai esat mēģinājuši gatavot debesmannu no ķirbja? Tā ir maiga, saldena un vizuāli spilgta – bērniem noteikti patiks spožas saules tonis, gaisīgums un vieglā garša.

Sutinātu ķirbi sablendē vai samīca biezenī, pievieno citrona sulu, cukuru un ūdeni.

Vāra katliņā un, nepārtraukti maisot, ieber mannu.

Vāra uz lēnas uguns, līdz manna uzbriedusi.

Masu sablendē, līdz tā kļūst gaisīga. Pasniedz ar pienu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju krēma pasta

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķiršu galete

2min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju tako

15min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Ķirbju cepumi

40min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes