Sastāvdaļas
Pamatnei
-
Gatavais (vai paša gatavots) biskvīts1 šķēlīte (-s)
-
Malts kanēlis0.5 tējk.
-
Apelsīnu sula50 ml
Pildījumam
-
Ķirbju biezenis300 g
-
Kondensēts piens ar cukuru100 g
-
Krēmsiers400 g
-
Jogurts bez piedevām100 g
-
Malts kanēlis1.5 g
-
Apelsīns1 gab.
-
Želatīns30 g
Dekoram
-
Kondensēts piens ar cukuru200 g
-
Saldais krējums50 ml
-
Pekanrieksti Rimi attīrīti1 sauja (-s)
-
Malts kanēlisPēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Maiga ķirbju siera kūka bez cepšanas – krēmīga, aromātiska un eleganta deserts, kas priecēs gan ikdienā, gan svētkos.