Kokosa piena un čia pudiņš ar medu

  • Gatavošana 4h 15min
  • Viegli
Kokosa piena un čia pudiņš ar medu
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

Pudiņš

  • Kokosriekstu piens I Love Eco
     500 ml
  • Mīkstas dateles
      3-6 gab.
  • Kakao pulveris
     2 Ēdamkarote
  • Chia sēklas
     50 g
  • Sāls
     1 Šķipsniņa

Virskārta

  • Zaļie griķi
     40 g
  • Mandeles
     20 g
  • Medus
     20 g
  • Ingvers malts
      pēc garšas
  • Apelsīna miza
      pēc garšas
  • Vaniļa
      pēc garšas
  • Kanēlis
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Blenderī liec visas pudiņa sastāvdaļas, bet kokosa pienu – tikai pusi. 

Sablendē, lai veidojas vienmērīga masa. 

Pielej pārējo kokosa pienu un viegli sablendē vēlreiz. 

Lej traukos, kuros pasniegsi, un liec ledusskapī uz 4 stundām. 
 

Tikmēr sagatavo virskārtu. (Ja vēlies, tikpat labi virsū var likt banānu, ogas vai kādu jau gatavu granolu). 

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. 

Samaisi griķus, riekstus (smalki sakapātus) un medu. 

Izklāj pannu ar cepamo papīru, liec masu un cep, kamēr zeltaina. 

Izņem no krāsns un atdzesē. 
 

Kad pasniedz pudiņu, uzsijā kakao un pārkaisi ar griķiem.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kokosa un čia pudiņš

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Panna cotta ar mango biezeni

1h • Vidēji grūti