Krāsnī cepti artišoki ar sieru

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Krāsnī cepti artišoki ar sieru
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Artišoki eļļā
     400 g
  • Rozmarīns
     1 tējk.
  • Valrieksti
     30 g
  • Rupja rīvmaize (var arī nelikt)
     1 ēdamk.
  • Parmezāns
     30 g
  • Medus
     1 tējk.
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.
Keramiskā traukā kārto arišokus.
Samaisi sakapātu rozmarīnu, sakapātus riekstus, smalki sarīvētu sieru, medu, sāli un piparus.
Uzber artišokiem un liec cepties 20-25 minūtes, kamēr tie kļūst zeltaini.
Izņem no krāsns un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Jāņu siera recepte

3h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes