Krāsnī cepti avokado ar mozarella sieru un svaigo tomātu salsu

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Krāsnī cepti avokado ar mozarella sieru un svaigo tomātu salsu
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Avokado Selection by Rimi
     2 gabali
  • Siers Mozzarella
     125 g
  • Tomāti (sarkanie vai dzeltenie)
     2 gabali
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Laims (sula)
     0.5 gabali
  • Pētersīļi
     1 Ēdamkarote
  • Olīveļļa Extra Virgin
     1.5 Ēdamkarote
  • Sāls
      pēc garšas
  • Cukurs
     0.33 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo svaigo tomātu salsu. Noskalo tomātus, nomizo sīpolu un notīri ķiploku. Visas sastāvdaļas smalki sagriez, pievieno pērersīļus (smalki sagrieztus), laima sulu, olīveļļu, sāli un cukuru.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

Pārgriez avokado uz pusēm un izņem kaulu.

Avokado iedobē pildi nedaudz tomātu salsas un pa virsu liec sieru. Cep 10-12 minūtes.

Pasniedzot pievieno svaigumam vēl nedaudz svaigo tomātu salsu.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Sparģeļu tartars

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sālīta makrele

24h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes