Kraukšķīgās vafeļu tūbiņas

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Kraukšķīgās vafeļu tūbiņas

Sastāvdaļas

  • Milti
     120 g
  • Kartupeļu ciete
     1 Ēdamkarote
  • Sviests
     185 g
  • Cukurs
     185 g
  • Olas
     3 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakul sviestu, istabas temperatūrā, ar cukuru.

Pievieno viegli saputotas olas un piejauc miltus ar kartupeļu cieti.

Cep vafeles līdz gatavībai.

Kamēr siltas sarullē tūbiņā.

Kad tās atdzisīs, vafeles kļūs kraukšķīgas.

Pildi vafeļu tūbiņas ar krēmiem vai klasiski, kā bērnībā, ar vārīto kondensēto pienu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Panna cotta ar mango biezeni

1h • Vidēji grūti

Saldais persiku kārtojums

2h 30min • Vidēji grūti