Kraukšķīgās vafeļu tūbiņas

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Kraukšķīgās vafeļu tūbiņas

Sastāvdaļas

  • Milti
     120 g
  • Kartupeļu ciete
     1 ēdamk.
  • Sviests
     185 g
  • Cukurs
     185 g
  • Olas
     3 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakul sviestu, istabas temperatūrā, ar cukuru.

Pievieno viegli saputotas olas un piejauc miltus ar kartupeļu cieti.

Cep vafeles līdz gatavībai.

Kamēr siltas sarullē tūbiņā.

Kad tās atdzisīs, vafeles kļūs kraukšķīgas.

Pildi vafeļu tūbiņas ar krēmiem vai klasiski, kā bērnībā, ar vārīto kondensēto pienu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti