Līgo kartupeļu salāti

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Līgo kartupeļu salāti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Mazi jaunie kartupeļi
     800 g
  • Redīsi
     400 g
  • Olas
     6 gab.
  • Bazilika lapiņas
     3 ēdamk.
  • Sakapātas dilles
     1 tējk.
  • Olīveļļa Extra Virgin
     4 ēdamk.
  • Kūpināta jūras sāls
      pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipai
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā liec tvaicējamo sietu un kartupeļus.
Notvaicē, līdz tie gatavi (vari arī vārīt).
Atdzesē vismaz nedaudz vai pilnībā.

Traukā liec kartupeļus, redīsus, sakapātu baziliku, sakapātas dilles, olas (cieti vārītas, rupji sadrupinātas) un uzlej eļļu.

Uzber sāli un piparus.
Pasniedz siltus vai aukstus.

Saistītās receptes

Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Gnocchi ar pesto

20min • Vidēji grūti

Leftover vistas zupa

35min • Viegli