Sastāvdaļas
-
Mazi jaunie kartupeļi800 g
-
Redīsi400 g
-
Olas6 gab.
-
Bazilika lapiņas3 ēdamk.
-
Sakapātas dilles1 tējk.
-
Olīveļļa Extra Virgin4 ēdamk.
-
Kūpināta jūras sālspēc garšas
-
Svaigi malti melnie pipaipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Līgo kartupeļu salāti
Katlā liec tvaicējamo sietu un kartupeļus.
Notvaicē, līdz tie gatavi (vari arī vārīt).
Atdzesē vismaz nedaudz vai pilnībā.
Traukā liec kartupeļus, redīsus, sakapātu baziliku, sakapātas dilles, olas (cieti vārītas, rupji sadrupinātas) un uzlej eļļu.