Madeleines cepumi ar krēmu

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Sviests (istabas temperatūras)
     100 g
  • Cukurs
     100 g
  • Milti
     100 g
  • Ola
     1 gab.
  • Piens
     50 ml
  • Citrona miziņa
     1 gab.
  • Greipfrūta miziņa
     1 gabali
  • Laima miziņa
     1 gab.
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Krēmsiers
     200 g
  • Kondensētais piens
     2 ēdamk.
  • Pistāciju rieksti
     1 sauja (-s)
  • Sviests (pannas iesmērēšanai)
     50 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Madeleines cepumi ar krēmu

Uzsildi krāsni līdz 180 grādiem.
Bļodā pievieno sviestu, cukuru un samaisi, pievieno olu, pienu, citrona, laima un greipfrūta miziņu, samaisi visu.
Konditorejas maisiņā klāj mīklu.
Iesmērē cepamformu ar sviestu.
Pildi cepamformu ar mīklu (vai pildi mazajās formiņās). Pasit pannu pret galdu, lai izsistu lieko gaisu.
Liec cepeškrāsnī uz 13-15 minūtēm, tad liec atdzesēties.
Samaisi krēmsieru ar vārītu kondensēto pienu un pildi konditorejas maisiņā.
Uzklāj krēmu uz cepumiem un pārber ar pistācijām.

Līdzīgas receptes

Jogurta tosti ar ogām

20min • Viegli

Aperol Spritz

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ābolu pīrāgs ar pīnēm

1h 30min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dedzinātā Basku siera kūka

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes