Madeleines cepumi ar krēmu

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Sviests (istabas temperatūras)
     100 g
  • Cukurs
     100 g
  • Milti
     100 g
  • Ola
     1 gab.
  • Piens
     50 ml
  • Citrona miziņa
     1 gab.
  • Greipfrūta miziņa
     1 gabali
  • Laima miziņa
     1 gab.
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Krēmsiers
     200 g
  • Kondensētais piens
     2 ēdamk.
  • Pistāciju rieksti
     1 sauja (-s)
  • Sviests (pannas iesmērēšanai)
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Madeleines cepumi ar krēmu

Uzsildi krāsni līdz 180 grādiem.
Bļodā pievieno sviestu, cukuru un samaisi, pievieno olu, pienu, citrona, laima un greipfrūta miziņu, samaisi visu.
Konditorejas maisiņā klāj mīklu.
Iesmērē cepamformu ar sviestu.
Pildi cepamformu ar mīklu (vai pildi mazajās formiņās). Pasit pannu pret galdu, lai izsistu lieko gaisu.
Liec cepeškrāsnī uz 13-15 minūtēm, tad liec atdzesēties.
Samaisi krēmsieru ar vārītu kondensēto pienu un pildi konditorejas maisiņā.
Uzklāj krēmu uz cepumiem un pārber ar pistācijām.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Karameļu flāns ar mandarīniem

50min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.