Maizes šokolādes pudiņš

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Maizes šokolādes pudiņš

Sastāvdaļas

  • Apkaltusi baltmaize
     400 g
  • Olas
     3 gab.
  • Cukurs
     150 g
  • Kakao pulveris
     2 ēdamk.
  • Piens
     500 g
  • Vaniļas ekstrakts
     1 tējk.
  • Malts kanēlis
     1 tējk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Šokolādes čipsi
     100 g
  • Putukrējums vai saldējums
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kā pielietot apkaltušu baltmaizi jaunās receptēs? Kā gardu desertu saldākai dzīvei - izmēģini krēmīgo baltmaizes un šokolādes pudiņa recepti.

Recepte tapusi sadarbībā ar Hanzas Maiznīca.

Uzkarsē krāsni līdz 200ºC temperatūrai.
Baltmaizi sagriez vai saplēs nelielos kubiņos.
Bļodā sakuļ olas ar pienu un iejauc cukuru, kakao, vaniļu, kanēli, sāli un šokolādes čipsus.
Iemaisi maizes gabalus, un ļauj visam sasūkties 15 minūtes.
Masu liec ietaukotā cepamtraukā.
Cep 40 minūtes.
Pasniedz ar putukrējumu vai saldējumu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti