Mandarīnu siera kūka

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Cepumi Selga
     360 g
  • Sviests (kausēts)
     100 g
  • Cukurs
     3 ēdamk.
  • Krēmsiers
     220 g
  • Kondensētais piens
     397 g
  • Saldais krējums
     250 ml
  • Mandarīnu sula
     120 ml
  • Mandarīni
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepumus liec blenderī un sasmalcini, pievieno sviestu un 3 ēdamkarotes cukura.
Visu samaisi un vienmērīgi izklāj ar cepamo papīru izklātā 22 cm kūkas formā.
Liec ledusskapī, kamēr gatavo pildījumu.
Saldo krējumu saputo stingrās putās.
Atsevišķā traukā viegli saputo krēmsieru, iemaisi kondensēto pienu un mandarīnu sulu.
Masā iecilā saputotu saldo krējumu.
Visu lej kūkas formā pāri cepumu pamatnei, izlīdzini un liec ledusskapī uz nakti vai vismaz uz 6 stundām.
Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām mandarīna šķēlītēm.

Saistītās receptes

Zemeņu čia pudiņš

15min • Viegli

Lieldienu siera kūka

1h 15min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Marcipāna batoniņš

1h • Vidēji grūti

Burkānu mafini

30min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.