Mandarīnu siera kūka

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Cepumi Selga
     360 g
  • Sviests (kausēts)
     100 g
  • Cukurs
     3 ēdamk.
  • Krēmsiers
     220 g
  • Kondensētais piens
     397 g
  • Saldais krējums
     250 ml
  • Mandarīnu sula
     120 ml
  • Mandarīni
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Cepumus liec blenderī un sasmalcini, pievieno sviestu un 3 ēdamkarotes cukura.
Visu samaisi un vienmērīgi izklāj ar cepamo papīru izklātā 22 cm kūkas formā.
Liec ledusskapī, kamēr gatavo pildījumu.
Saldo krējumu saputo stingrās putās.
Atsevišķā traukā viegli saputo krēmsieru, iemaisi kondensēto pienu un mandarīnu sulu.
Masā iecilā saputotu saldo krējumu.
Visu lej kūkas formā pāri cepumu pamatnei, izlīdzini un liec ledusskapī uz nakti vai vismaz uz 6 stundām.
Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām mandarīna šķēlītēm.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Kūka pannā

30min • Viegli

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Kabaču banānu kūka

50min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).