Mango - ananasu vegānu kūka

  • Gatavošana 4h 45min
  • Vidēji grūti
Mango - ananasu vegānu kūka
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

Pamatne

  • Indijas rieksti
     75 g
  • Dateles
     100 g
  • Rozīnes
     50 g

Krēms

  • Mango
     300 g
  • Ananass
     100 g
  • Indijas rieksti (pirms tam 1 h izmērcēti karstā ūdenī)
     100 g
  • Laima sula
     0.5 gab.
  • Kokosriekstu piens
     100 g
  • Agaves sīrups
     25 g
  • Agara
     10 g
  • Ūdens
     50 g

Dekors

  • Mango
     50 g
  • Ananass
     50 g
  • Piparmētras
      pēc garšas
  • Pistācijas
     1 sauja (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gatavo pamatni: visas sastāvdaļas sablendē, izlīdzini kūkas formā.

Gatavo krēmu: mango un ananasu nomizo, sablendē kopā ar laima sulu.

Izmērcētos Indijas riekstus sablendē kopā ar kokosriekstu pienu.

Abas masas sajauc.

Agara pulveri sajauc ar ūdeni, tad liec pie mango krēma un maisot karsē aptuveni 3-4 min.

Lej uz dateļu pamatnes.

Liec saldētavā un sasaldē.

Pirms pasniegšanas kūku aptuveni uz 4 h pārvieto ledusskapī atlaidināties.

Dekorē pēc izvēles ar mango, ananasu, pistācijām u. c.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli

Burkānkūka

1h 30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Ābolu krambls

1h • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.