Ogu kūka ar drumstalām

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Ogu kūka ar drumstalām

Sastāvdaļas

Pildījumam

  • Ogas (piem., mellenes, avenes, kazenes)
     500 g
  • Kukurūzas ciete
     1 ēdamk.
  • Cukurs
     2 ēdamk.

Krēmam

  • Krēmsiers
     200 g
  • Ola
     1 gab.

Drumstalām

  • Auksts sviests
     80 g
  • Cukurs
     100 g
  • Pašbriestošie milti
     140 g

Biskvītam

  • Šokolādes mafina maisījuma "Rimi"
     1 paciņa (-s)
  • Ūdens
     150 ml
  • Eļļa
     130 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Garšīga ogu kūka ar kraukšķīgām drumstalām – ideāla izvēle vasaras desertam!

Biskvīta sastāvdaļas samaisa un ielej 24 cm kūkas formā.

Ogas sajauc ar kukurūzas cieti un cukuru, izkārto virs mīklas.

Krēmsieru sakuļ ar olu, pārlej ogām.

Aukstu sviestu sadrupina ar cukuru un miltiem, drumstalas pārkaisa kūkai.

Cep 180 °C temperatūrā ~40 minūtes, līdz kūka ir zeltaini brūna.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķiršu galete

2min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Aveņu-jogurta kūka

40min • Viegli