Oreo cepumu siera kūka

  • Gatavošana 3h 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pamatne

  • Oreo cepumi
     2 gab.
  • Sviests
     55 g

Kūka

  • Krēmsiers
     225 g
  • Grieķu jogurts
     245 g
  • Cukurs
     200 g
  • Vaniļas cukurs
     1 Tējkarotes
  • Olas
     4 gab.
  • Oreo cepumi
     1 gab.

Dekors

  • Oreo cepumi
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsilda krāsni līdz 180°C.

Ievieto krāsnī ūdeni – to var ieliet kādā karstumizturīgā bļodā vai pannā.

Pamatnei. Blenderī ieber 20 Oreo cepumus.

Kad tie sasmalcināti, pievieno izkausētu sviestu un visu vēlreiz sablendē, līdz izveidojusies vienmērīga masa.

Masu ieber cepamtraukā un pieblietē pie pamatnes.

Liek cepties 5 min.

 

Bļodā ar rokas mikseri kuļ krēmsieru. 

Tad pievieno grieķu jogurtu, cukuru un vaniļas cukuru un sakuļ vienmērīgā masā. 

Tad pievieno pa vienai olai un kuļ. 

 14 Oreo cepumus sagriež mazākos gabalos un pievieno krēmsiera masai, iemaisa.

Krēmsiera masu lej cepamtraukā un liek cepties 1 stundu. 

Cepeškrāsni izlēdz un ļauj kūkai iekšā atdzist  1-2 h. 

Pēc tam kūku liek ledusskapī vēl uz 2 h. 

Dekorē ar Oreo cepumiem.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti

Citrusa siera kūkas muss

1h 20min • Vidēji grūti

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti

Šokolādes alus kūka

1h 15min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

1000 kārtu kūka

55min • Vidēji grūti