Panna Cotta

  • Gatavošana 1h 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Ūdens
     70 ml
  • Želatīns
     10 g
  • Saldais krējums
     720 ml
  • Cukurs
     75 g
  • Vaniļas pāksts sēklas
      pēc garšas
  • Ogas
      dekorēšanai
  • Pistācijas
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mazā trauciņā ielej siltu ūdeni un ieber želatīnu. Samaisa un ļauj nostāvēt 10-15 min, kamēr želatīns izkūst.

Mazā katlā ielej saldo krējumu, tam pievieno cukuru un vaniļas pāksts sēklas. Maisot ar putojamo slotiņu, uz lēnas uguns silda, līdz sāk parādīties mazi burbuļi ap katliņa sieniņām. Noņem no uguns.

Saldā krējuma masai pievieno želatīnu un ar putojamo slotiņu kārtīgi iemaisa. Tad pilda trauciņos un liek ledusskapī uz 1h vai līdz masa kļūst stingra.

Dekorē ar ogām un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Deserts ar Nutella krēmu

1h 30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegānā upeņu un mango kūka

2h • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes