Panna Cotta

  • Gatavošana 1h 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Ūdens
     70 ml
  • Želatīns
     10 g
  • Saldais krējums
     720 ml
  • Cukurs
     75 g
  • Vaniļas pāksts sēklas
      pēc garšas
  • Ogas
      dekorēšanai
  • Pistācijas
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Mazā trauciņā ielej siltu ūdeni un ieber želatīnu. Samaisa un ļauj nostāvēt 10-15 min, kamēr želatīns izkūst.

Mazā katlā ielej saldo krējumu, tam pievieno cukuru un vaniļas pāksts sēklas. Maisot ar putojamo slotiņu, uz lēnas uguns silda, līdz sāk parādīties mazi burbuļi ap katliņa sieniņām. Noņem no uguns.

Saldā krējuma masai pievieno želatīnu un ar putojamo slotiņu kārtīgi iemaisa. Tad pilda trauciņos un liek ledusskapī uz 1h vai līdz masa kļūst stingra.

Dekorē ar ogām un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.