Rīsu biezputra bez piena

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Rīsu biezputra bez piena

Sastāvdaļas

  • Putras rīsi
     150 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Sviests
     1 ēdamk.
  • Kokosriekstu piens
     200 ml
  • Kanēļa standziņa
     1 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Piedāvājam krēmīgu un gardu rīsu putras recepti, piemērotu cilvēkiem ar alerģijām, jo tā nesatur pienu un tiek gatavota, izmantojot kokosriekstu pienu un margarīnu bez piena. Vienkārši un īpaši gardi pagatavojama, pievienojot kanēļa standziņu.

Rīsus ar 300 ml ūdens, sāli un sviestu vāri uz lēnas uguns zem vāka apmēram 10 minūtes.

Pievieno kokosriekstu pienu, kas sajaukts ar 300 ml ūdens, un ļauj putrai zem vāka uz lēnas uguns uzbriest saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma.

Pasniedz ar maltu kanēli.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaļās vafeles

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes