Rupjmaizes kārtojums

  • Gatavošana 2h 30min
  • Vidēji grūti
Rupjmaizes kārtojums
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Rupjmaizes rīvmaize
     200 g
  • Upeņu sīrups
     50 ml
  • Upeņu sula
     100 ml
  • Laima sula
     1 gab.
  • Skābais krējums
     250 g
  • Zemeņu ievārījums
     100 g
  • Balzāms
     200 ml
  • Brūnis cukurs
     200 g
  • Pūdercukurs
     50 g
  • Svaigas ogas
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Skābo krējumu liec notecināties uz 2 stundām caur sietiņu ledusskapī.

Balzāmu lej katliņā ar brūno cukuru un uz nelielas uguns novāri līdz sīrupa konsistencei.

Rīvmaizē iemaisi upeņu sulu un sīrupu, ja prasās slapjāku, vari pievienot vairāk sulas.

Skābajam krējumam pievieno pūdercukuru un laima sulu – vienmērīgi izmaisi (var pievienot arī svaigas ogas).

Tad rupjmaizi, skābo krējumu, balzāma sīrupu un zemeņu zapti kārto glāzē kārtojumā.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.