Saldā brunetes kūka

  • Gatavošana 12min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Kūka

  • Cepumi
     300 g
  • Sviests
     225 g
  • Zeltainais cukura sīrups
     175 g
  • Kakao
     50 g
  • Saldais krējums
     60 ml
  • Sāls
     0.25 tējk.
  • Cepumu bumbas
     240 g

Glazūra

  • Tumšā šokolāde (50%)
     150 g
  • Saldais krējums
     180 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Saldā brunetes kūka

Katliņā liec sviestu, zeltaino sīrupu, kakao, saldo krējumu un sāli.
Visu izkausē viendabīgā masā.
Masā kārtīgi iemaisi gabaliņos sasmalcinātus cepumus un 1,5 iepakojumu cepumu bumbas.
Visu kārtīgi sajauc.
Masu liec cepamajā kūkas formā (apmēram 20 cm), kas izklāta ar cepamo papīru un pieblietē.
Bļodā sasmalcini tumšo šokolādi un aplej ar uzkarsētu saldo krējumu.
Mazliet nogaidi, kamēr šokolāde izkūst un visu samaisi līdz gludai, viendabīgai glazūrai.
Glazūru pārlej pār kūku.
Dekorē ar cepumu bumbām un liec ledusskapī sastingt.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Meloņu sorberts

3h 30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).