Saldās brokastu baltmaizes

  • Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Baltmaizes

  • Lielas olas
     4 gab.
  • Piens
     125 ml
  • Vaniļas ekstrakts
     1 Tējkarotes
  • Kanēlis
     1.5 Tējkarotes
  • Baltmaize
     8 šķēlīte (-s)
  • Sviests
      cepšanai

Pasniegšanai

  • Svaigas ogas
      pēc izvēles
  • Pūdercukurs
      pēc izvēles
  • Kļavu sīrups
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā iesit olas, pievieno pienu, vaniļas ekstraktu, kanēli un sāli.

Visu saputo ar rokas putojamo slotiņu.
 

Katru maizes šķēlīti no abām pusēm iemērcē maisījumā.

 

Uz pannas vidējā karstumā izkausē sviestu un cep maizīti aptuveni 2-3 minūtes no katras puses jeb līdz tā kļūst zeltaini brūna.
 

Pasniedz, pārlejot ar kļavu sīrupu, un odziņām.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildītās spinātu pankūkas

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Omlete ar sparģeļiem

20min • Viegli

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes