Sautējums “podiņā”

  • Gatavošana 1h 30min
  • Vidēji grūti
Sautējums “podiņā”
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Liellopa karbonāde
     200 g
  • Rapšu eļļa
     60 ml
  • Dažādas pupiņas (izmērcētas uz nakti)
     300 g
  • Burkāns (sagriezts kubiņos)
     1 gab.
  • Sīpols (sagriezts kubiņos)
     1 gab.
  • Kartupeļi (sagriezti kubiņos)
     3 gab.
  • Ķimenes
     1
  • Ķiploks (sakapāts)
     4 daiva (-s)
  • Tomātu pasta
     2 ēdamk.
  • Cukurs
     1 tējk.
  • Rozmarīna zariņi
      2 gab.
  • Timiāna zariņi
      4 gab.
  • Liellopa gaļas buljons
     500 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sautējums “podiņā”

Liellopa gaļu sagriez kubiņos.
Sautē katlā kopā ar ķimenēm un sīpoliem, rapšu eļļā.
Pievieno burkānu kubiņus, ķiploku un tomātu pastu.
Nedaudz pasautē un pievieno pārējās sastāvdaļas.
Pildi vienā vai vairākos podiņos un liec sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz 60 - 80 minūtēm.
Pasniedz siltu.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Tītara burgers

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivju zupa

1h • Viegli

Zemeņu un krēma kārtojums

1h 20min • Viegli