Sautējums “podiņā”

  • Gatavošana 1h 30min
  • Vidēji grūti
Sautējums “podiņā”
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Liellopa karbonāde
     200 g
  • Rapšu eļļa
     60 ml
  • Dažādas pupiņas (izmērcētas uz nakti)
     300 g
  • Burkāns (sagriezts kubiņos)
     1 gab.
  • Sīpols (sagriezts kubiņos)
     1 gab.
  • Kartupeļi (sagriezti kubiņos)
     3 gab.
  • Ķimenes
     1 sauja (-s)
  • Ķiploks (sakapāts)
     4 daiva (-s)
  • Tomātu pasta
     2 ēdamk.
  • Cukurs
     1 tējk.
  • Rozmarīna zariņi
      2 gab.
  • Timiāna zariņi
      4 gab.
  • Liellopa gaļas buljons
     500 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sautējums “podiņā”

Liellopa gaļu sagriez kubiņos.
Sautē katlā kopā ar ķimenēm un sīpoliem, rapšu eļļā.
Pievieno burkānu kubiņus, ķiploku un tomātu pastu.
Nedaudz pasautē un pievieno pārējās sastāvdaļas.
Pildi vienā vai vairākos podiņos un liec sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz 60 - 80 minūtēm.
Pasniedz siltu.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dārzeņu karijs

30min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Hotdogi

25min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.