Sautējums “podiņā”

  • Gatavošana 1h 30min
  • Vidēji grūti
Sautējums “podiņā”
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Liellopa karbonāde
     200 g
  • Rapšu eļļa
     60 ml
  • Dažādas pupiņas (izmērcētas uz nakti)
     300 g
  • Burkāns (sagriezts kubiņos)
     1 gab.
  • Sīpols (sagriezts kubiņos)
     1 gab.
  • Kartupeļi (sagriezti kubiņos)
     3 gab.
  • Ķimenes
     1 sauja (-s)
  • Ķiploks (sakapāts)
     4 daiva (-s)
  • Tomātu pasta
     2 ēdamk.
  • Cukurs
     1 tējk.
  • Rozmarīna zariņi
      2 gab.
  • Timiāna zariņi
      4 gab.
  • Liellopa gaļas buljons
     500 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Liellopa gaļu sagriez kubiņos.
Sautē katlā kopā ar ķimenēm un sīpoliem, rapšu eļļā.
Pievieno burkānu kubiņus, ķiploku un tomātu pastu.
Nedaudz pasautē un pievieno pārējās sastāvdaļas.
Pildi vienā vai vairākos podiņos un liec sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz 60 - 80 minūtēm.
Pasniedz siltu.

Saistītās receptes

Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Parmezāna kartupeļi

30min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Picas astoņkāji

40min • Viegli