Siera kūka ar kumkvata un rozmarīna ievārījumu

  • Gatavošana 2h
  • Grūti
Siera kūka ar kumkvata un rozmarīna ievārījumu
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

Ievārījums

  • Kumkvats
     400 g
  • Rozmarīns
      2 zariņi
  • Želejas cukurs
     130 g

Kūkas pamatne

  • Piparkūkas
     300 g
  • Sviests
     150 g

Pildījums

  • Svaigais siers
     700 g
  • Olas
     3 gab.
  • Cukurs
     220 g
  • Vaniļas cukurs
     1 ēdamk.
  • Apelsīns
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Kumkvatu sagriez mazākos gabalos ar visu mizu, ja ir sēkliņas, izņem tās.

Pievieno cukuru un rozmarīna zarus, liec vārīties uz lēnas uguns. Vāri vismaz 15 minūtes. Atdzesē.

Cepumus samal un piejauc mīktu sviestu.

Klāj pamatni kūkas formā un apcep 10 minūtes cepeškrāsnī 160 grādos.

Saputo olas ar cukuru un vaniļas cukuru.

Piejauc sieru, apelsīna mizu un sulu.

Lej kūku formā un cep 45 minūtes.

Atdzesē.

Ja vēlies, kūku apsmērē ar papildus svaigo sieru.

Pārlej pa virsu kumkvata ievārījumu. Dekorē ar rozmarīnu.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Kūka pannā

30min • Viegli

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.