Sastāvdaļas
-
dzeltenās bietes4 gab.
-
mini kartupeļi6 gab.
-
baklažāns1 Gabali
-
burkāns1 gabali
-
nori lapas4 gab,
-
tofu200 g
-
grauzdēti lazdu rieksti50 g
-
sojas majonēze6 Ēdamkarote
-
dillesdekorēšanai
-
maurlokidekorēšanai
-
salātu lapasdekorēšanai
-
sālsŠķipsniņa
-
melnie pipari1 Šķipsniņa
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Bietes, burkānu un kartupeļus novāri ar visu mizu, nomizo un sagriez mazos gabaliņos (vai sarīvē kā klasiskajā siļķes kažokā versijā).
Tofu sadrupini mazākos gabaliņos.
Baklažānu sagriez mazākos gabalos un liec uz pannas cepties, līdz mīksts.
Pievieno sasmalcinātas nori lapas un turpini cept kādas 3–5 min. Pievieno sāli pēc garšas.
Visus gatavos dārzeņus kārto uz šķīvja kā salātus, pievieno majonēzi, tofu un grauzdētus lazdu riekstus (vai kā klasiskajā variantā liec sarīvētus dārzeņus dziļā traukā kārtās).
Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize