Siļķe kažokā

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Siļķe kažokā
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Dzeltenās bietes
     4 gabali
  • Mini kartupeļi
      6 gab.
  • Baklažāns
     1 gabali
  • Burkāns
     1 gab.
  • Suši lapas
      4 gab,
  • Tofu
     200 g
  • Grauzdēti lazdu rieksti
     50 g
  • Sojas majonēze
     6 ēdamk.
  • Dilles
      dekorēšanai
  • Maurloki
      dekorēšanai
  • Salātu lapas
      dekorēšanai
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Melnie pipari
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bietes, burkānu un kartupeļus novāri ar visu mizu, nomizo un sagriez mazos gabaliņos (vai sarīvē kā klasiskajā siļķes kažokā versijā).

Tofu sadrupini mazākos gabaliņos.

Baklažānu sagriez mazākos gabalos un liec uz pannas cepties, līdz mīksts.

Pievieno sasmalcinātas nori lapas un turpini cept kādas 3–5 min. Pievieno sāli pēc garšas.

Visus gatavos dārzeņus kārto uz šķīvja kā salātus, pievieno majonēzi, tofu un grauzdētus lazdu riekstus (vai kā klasiskajā variantā liec sarīvētus dārzeņus dziļā traukā kārtās).

Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti